Kontor hemma

Precis som de allra flesta människor så har även jag minst en bok inom mig som jag skulle vilja skriva ner och få publicerad. Jag slukar ju böcker och har fått mängder av inspiration till att själv skapa en bok som andra vill läsa med samma entusiasm. vad den ska handla om, det vill jag inte berätta än men att den gror där inombords det råder det ingen tvekan om. För att kunna skriva så behöver jag en plats där jag kan få sitta ifred, och ha det lugnt omkring mig och därför har jag allvarligt funderat på att skaffa ett kontor i hemmet med vackra kontorsmöbler

Mina behov styr

Det är ju helt och hållet mina behov som styr hur hemmakontoret kommer att se ut när det är klart men det jag verkligen behöver först och främst är ju ett riktigt bra skrivbord som jag kan ha både min dator på och även få plats med lite utsmyckning på. Sen måste jag ju givetvis ha en kontorsstol, jag vägrar att sitta på en köksstol! resten av inredningen faller sig nog naturligt när de första sakerna kommit dit.

  • Skrivbordet ska ha gott om plats, och vara snyggt att se på. Gärna ha flera olika hurtsar och lådor där jag kan stoppa undan det jag inte behöver.
  • Kontorsstolen ska ha mängder av inställningar och vara skön att sitta på. Det ska gå att få stöd i både rygg och nacke samt i svanken.

Mitt mål är att bli klar med mitt kontor redan innan sommaren och vem vet, kanske kan du inom kort får läsa min bok! 

9 Jun 2017