Många bollar i luften!

Den här veckan blir det att låta mina älskade böcker ligga still och samla lite damm, jag har ganska mycket jag måste ta tag i. Det är lite som att jonglera, med magneter! jag ska försöka beskriva hur en av mina dagar ser ut så förstår ni själva varför jag inte kommer att orka läsa när jag kommer hem.

En (o)normal onsdag

5:45 - Väckarklockan ringer och jag vet att jag absolut inte kan snooza, jag måste upp direkt. In i duschen medan kaffet står och puttrar i bryggaren, väcka syskonbarnen som jag är barnvakt åt, fixa frukosten åt oss alla och sen börja övertyga dem om att börja göra sig i ordning för skolan. 

7:30 - In med barnen i bilen, och kör dem till skolan. Som för övrigt ligger åt helt fel håll om man tänker på var jag jobbar någonstans. 

8:15 - Kommer till jobbet, sen som vanligt den här veckan men chefen är informerad om att jag har hand om barn så han har förståelse. Onsdag är dessutom utbildningsdag i projektledarutbildning för oss som ska driva ett projekt det kommande året och det satt jag på tisdagskvällen och läste på inför. 

12:00 - Lunch med mamma

13:00 - Fortsatt kurs på jobbet!

16:30 - Hämta barnen på fritids och det är nu det jobbiga börjar!

Onsdagar är tydligen den enda dagen i veckan som det finns aktiviteter för barn, eller så har de valt dem bara för att jäklas med mig! Först är det innebandy kl 17:00 för den store, sen får jag köra den lille till ponnyridningen som börjar 17:30, sen ska båda hämtas samtidigt.. Funkar ju inte så jag väntar på den lille, skyndar sen till den store som ska direkt till sin tennisträning medan den lille ska till scouterna.. När klockan är halv nio så är vi hemma igen och det är dags att sova. Jag tror inte jag är barnvakt nästa gång de ber mig om hjälp! 

11 Mar 2017