Funderar på att satsa på en Batavus elcykel

Utöver att läsa böcker, så tycker jag mycket om att ge mig ut och cykla i vår svenska natur. Jag tar gärna och packar en fikakorg och tar sedan cykeln och beger mig ut och upptäcker nya ställen. Att åka på cykelsemester är även det något jag gärna gör och har ofta gjort. Jag har hyrt cyklar främst, när det varit semester, men funderar på att kanske investera i en elcykel. Såg en annons om Batavus elcyklar på nätet och det verkar vara bra cyklar. Har sneglat på elcyklar ett bra tag nu, men inte kommit mig för att köpa en, ännu. Men nu när våren kommer och även suget att ge sig ut och cykla, så kanske det är dags att göra just det.

Smarta tillbehör till cykeln

Jag har ju gärna med fika som sagt ut, på cykeln. Det innebär att jag måste ha en cykelkorg som jag kan lägga detta i medan jag cyklar. Såg att det finns smarta tillbehör för Batavus elcyklar, som man klickar på. De heter Racktime snapit. Man kan enkelt sätta på och ta av cykelkorgarna på ett enkelt sätt och det finns flera varianter av dem. Så man kan köpa till för att få plats med ännu mer saker, pefekt ju om man tar med den på cykelsemestern 

Det lutar åt att jag köper dels en elcykel och dels Racktime snapit cykelkorgar som passar till den. Det är dags nu att unna mig en riktigt bra cykel!

 

11 Apr 2019