Fönsterbyte?

Allt kan inte handla om böcker utan ibland tränger sig vardagslivet på och bekymmer som måste lösas. Det har visat sig att vi har behov av att byta fönster i huset. Det verkar som att vi måste byta alla fönster. Det är inte lockande för fem öre får jag lov att säga, men samtidigt, när det väl är gjort, ja då behöver man ju inte bekymra sig om det på bra länge sedan. Dock är det inte riktigt rätt årstid för att byta fönster just nu, så kanske det går att avvakta att byta tills det blir lite varmare ute? Jag hoppas det i alla fall. Kanske bäst att höra med någon som vet?

Vad ska man ha för fönster

Det finns så hemskt många olika sorters fönster att välja mellan idag. Förutom att ta ställning till vad det ska vara för material, ska man ju även tänka på om det ska vara extra energieffektivt, säkerhetsglas, självrengörande, bulleranpassat och en massa annat! Det låter som rena djungeln tycker jag! Sedan tillkommer ju även material så väl som vad man ska ha för rutor och färger. Jag läste något om underhållsfria fönster med. Det tycker jag låter som ett bra alternativ. Underhållsfria fönster innebär att man inte kommer att behöva underhålla dem så mycket.

Anlita en hantverkare?

Det lutar åt att anlita en hantverkare som får sätta in våra nya underhållsfria fönster när det är dags. Tror inte vi ska ge oss på själva att byta fönster, det slutar nog inte väl!

 

21 Mar 2017