Ett eget rum till barnen

Att ha ett eget krypin, ett eget rum, det är viktigt för stora och små! Så det är inte fel att satsa på ett eget sovrum till barnen redan från start. Du kan inreda det på det sätt du vill! I ett barnrum kan du även ha ditt skötbord om du vill. Det går givetvis även ha det på badrummet, om det är tillräckligt stort. Vi har alltid haft vårt skötbord i barnens rum, det har varit smidigast så! Jag tycker det är kul att inreda barnrum, med olika sorters barnmöbler, fina tapeter, roliga gardiner med mera. Ju äldre barnet blir, desto mer kan man ändra om man vill. 

Sagostund med barnen

Vi har alltid sett till att ha en plats i barnens sovrum där vi kan läsa saga. Vi har dels köpt anpassade barnmöbler, men även en stor fåtölj där vi får plats allihopa. Att läsa för barnen från start är bra, det gör att de lär sig språket snabbare och att de får ett större vokabulär. Det gör dem även mer intresserade att börja läsa själva när de kommer upp i den åldern.

Inred ett barnrum du med

Om även du vill inreda ett bra barnrum, så hittar du både skötbord och andra barnmöbler på Pyret & Snäckan. Du kan beställa allt du behöver direkt på nätet och så skickas det direkt hem till er. Sedan kan du komplettera med nya tapeter och gardiner och andra grejer som du vill att det ska finnas i detta rum.

5 Apr 2017