Dags att åka på spa

Något jag verkligen gillar att göra, utöver att läsa böcker, är att åka på spa Stockholm. Jag har ett favoritspa i Stockholm jag gärna åker till och nu har jag bokat in mig en helg där. I resväskan blir det så klart en massa böcker med nedpackade, perfekt att kunna ligga i en skön hotellsäng på kvällarna med en bra bok. Funderar även på göra en vaxning Stockholm innan, bra att vaxa på salong, innan man tillbringar flera dagar i badddräkt! Just att åka på spa, det gör jag minst en gång per år. Det är inte fel att unna sig det i vardagen.

Mina böcker följer med mig överallt

Jag packar alltid ner böcker vart jag än ska åka. Att ha med dem på resa, när man flyger eller åker tåg är perfekt sätt att få tiden att gå. Sedan är det inte fel att ha något att göra på resmålet heller. Åker jag utomlands, för att sola och bada, så måste jag ha med böcker. Att bara ligga still på en solstol är inget för mig. Då vill jag kunna läsa istället.

En helg med goda vänner

Denna helg med spa jag har bokat in, det har jag bokat med ett par vänner till mig. Vi ses inte så ofta, då vi bor på olika platser i landet. Men ibland reser vi till olika ställen tillsammans. Som vi nu ska göra denna helgen!

3 Apr 2019